piektdiena, 2018. gada 12. janvāris

Ko vēl izdrukāt?

Ko vēl izdrukāt?

Šie bukleti par Dieva žēlsirdību ir skaistie. Tāpēc es nolēmu izdrukāt vairāk, arī poļu un krievu valodās. Šobrīd specialists labo failus ar bukletiem un kad tie būs gatavi, sūtīs man, bet es tālāk. Tādā veidā ir cerība, ka nākamā nedēļā būs vēl nākamas 3 pakas ar bukletiem.

Šodien, kad es mēģināju pasūtīt failus, atklājās ka mans firefox negribēja palīdzēt. Vajadzēja to darīt ar exploreru. Nu, bet jau pietiek tādu grūtu vārdu.

Iet uz priekšu mans gavēnis un trīs pēcpusdienas ir kā dienas sākums. Jo kādi darbi iet uz priekšu līdz trijiem. Pēc tam skatos - ak, jau plkst. 15:00, Žēlsirdības stunda. Un pēc lūgšanām diena sākas it kā no jauna.

Tad tuvojas šis svētceļojums, kurā svētceļos Žēlsirdīgā Jēzus svētbilde un svētās Māsas Faustīnes Kovaļskas relikvijas. Ja tāda būs Dieva griba, tad viss sāksies februāra sākumos (vai janvāra beigās) un beigsies ap 15. aprīļa Kauguros.

Vēstule visiem priesteriem vēl nav sūtīta, tāpēc es nerunāšu vairāk par sīkumiem, bet tikai to, ka četrām baznīcām jau ir vietas sarakstā, kas, es ceru, būs pilns, kad svētceļojums tiks pasludināts:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru