piektdiena, 2018. gada 23. februāris

Halo, halo, kur ir tava ticība?

Halo, halo, kur ir tava ticība?

Vēl tālāk 5.-8. martā ir iespēja pieteikties kādai draudzei (skaties šeit).

Ticību atdzīvina pats Jēzus Kristus, par ko jau liecināja kāda Apustuļu saruna ar Jēzu Kristu. Šajā sarunā Apustuļi teica Jēzum, ka viņu ticība ir maza un vāja, un ka viņiem ir vajadzīga Jēzus palīdzība.

Šajā Dieva žēlsirdības svētceļojuma laikā ir dota tāda iespēja - atdzīvināt ticīgo cilvēku ticību. Atdzīvināta ticība nesīs augļus - labos darbus. Kā Jēzus grib atdzīvināt mūsu ticību? Starp citiem caur šo savu Dieva žēlsirdības Svētbildi, kas svētceļo kopā ar sv. Māsas Faustīnes relikvijām.

Jēzus kādreiz teica Māsai Faustīnei (Dienasgrāmata, nr. 742.):

Caur šo svētbildi Es došu daudz žēlastību dvēselēm, tai ir jāatgādina Manas žēlsirdības prasības, jo pat visstiprāka ticība, neko nelīdzēs bez darbiem.

Nesen kāds cilvēks man stāstīja, ka kādreiz viņam nepatika šī svētbilde. Viņš neko nezināja par Dieva žēlsirdību un par svēto Māsu Faustīni. Kā viņš teica, tas viss bija tikai tāpēc, ka neviens viņam par to nepastāstīja. Situācija mainījās, kad dzirdēja labo vēsti par Dieva žēlsirdību, arī caur Dienasgrāmatu, kuru ātri izlasīja krieviski - divas reizes.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru