pirmdiena, 2018. gada 7. maijs

Lūgsimies kronīti.

Lūgsimies kronīti.

Jēzus aicināja Māsu Faustīni nemitīgi skaitīt kronīti. Informāciju par to svētā Māsa ierakstīja savā Dienasgrāmatā, tad jo vairāk cilvēks ieiet šajā garīgumā, jo augstāk vērtē šo grāmatu. Mājas lapā http://www.faustyna.pl/zmbm/ var atrast šīs grāmatas tekstu dažās valodās.

Šajā garīgumā cilvēks mācās paļauties uz Dievu, uzticēties Viņam un darīt žēlsirdības darbus, to skaitā ir arī Dieva žēlsirdības kronītis. Ne tikai Māsa Faustīne tika aicināta nemitīgi skaitīt kronīti, bet mēs arī varam atrast kādu laiku šai lūgšanai. Es piemēram nolēmu pirms daudziem mēnešiem lūgties par kādu cilvēku, kuram dzīvē gāja arvien sliktāk un arvien sliktāk. Bet nesen viņš atrada darbu un sāka strādāt. Tas ir kā brīnums viņa dzīvē un laikam aicinājums arī man turpināt lūgties. Tādēļ un vēl vairāk Jēzus vārdu dēļ es Jūs aicinu katru dienu skaitīt kronīti, sevišķi par mirstošiem.

No nr. 1317. Dienasgrāmatas: Jēzus teica:

Ja dvēsele nedara žēlsirdību jebkurā veidā, nesaņems Manu žēlsirdību tiesas dienā. Ak, ja dvēseles prastu vākt sev mūžīgas dārgmantas, netiktu tiesātas - [ejot] ar žēlsirdību Manu spriedumu priekšā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru