trešdiena, 2018. gada 31. janvāris

Paciņa jau brauc pie mums.

Paciņa jau brauc pie mums.

Paciņa nav tik viegla, jo tai ir 26 kilogrami. Iekšā ir svētbildītes ar svēto Māsu Faustīni Kovaļsku un lūgšanu uz viņu. Pēc plāna paciņai ir jābūt pie manis jau piektdien. Pirms stundas paciņa "iekāpa" mašīnā un sāka braukt. Jo protams brauc no Krakovas, no klostera, kur dzīvoja un lūdzās sv. Faustīne.

Manā cellē viens stūris pilnīgi pieder Dieva žēlsirdībai, jo tur ir noliktas paciņas ar Žēlsirdīgā Jēzus svētbildītēm un bukleti Jēzus žēlsirdības vēstījums. Kopā ir apmēram +/- 60kg. Bet tas vēl nav 50%. Jo ir šī paciņa ceļā, ir bukleti locīti kādā dzīvoklī Rīgā, ir bukleti drukāti un locīti tipogrāfijā.

Tad darbi iet uz priekšu, ātri. Tāpēc tik labi būtu lūgties Dieva žēlsirdības svētceļojuma nodomā. Paldies Jums par lūgšanām.

No faustyna.pl ("Dienasgrāmata", nr. 753):

"Kunga žēlsirdību cildina debesīs svēto dvēseles, kuras pieredzēja [savā dzīvē] šo bezgala lielo žēlsirdību. Tas, ko šīs dvēseles dara debesīs - es sākšu [darīt] jau šeit virs zemes. Es cildināšu Dievu par Viņa bezgala lielo labestību un es centīšos, lai citas dvēseles iepazītos un pielūgtu šo neizsakāmo un neizdibināmo Dieva žēlsirdību".

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru