piektdiena, 2017. gada 20. oktobris

Būs skaista diena, kad sāksies Dieva žēlsirdības svētceļojums.

Būs skaista diena, kad sāksies Dieva žēlsirdības svētceļojums.

Es ceru, ka šī skaistā diena tuvojas, bet vajag vēl pagaidīt, kad visi elementi būs gatavi. Kādi elementi?

  1. Galvenais elements - Dieva žēlsirdības svētbilde. Tā jau ir, pat ir divas lielas svētbildes, kuras tika pasvētītas pirmajā svētdienā pēc Lieldienām, kad ir Dieva žēlsirdības svētki.
  2. Svētās Māsas Faustīnes Kovaļskas relikvijas. Tās jau sen ir un ticīgie, kuri bija sv. Jēkaba katedrālē Dieva žēlsirdības svētkos (šogad - 23. aprīlī) svētajā Misē plkst. 18:30, saņēma svētību ar šīm relikvijām un varēja tās noskūpstīt.
  3. Dieva žēlsirdības kronītis. Mēs visi gaidām, kad jau oficiāli tiks paziņots par vienas versijas pieņemšanu un tad varēs sākt konkrētas sagatavošanas šim svētceļojumam.

Tad mēs gaidīsim, gaidīsim paļāvīgajā lūgšanā un žēlsirdības darbos. Jo vēlreiz es gribētu pasvītrot, ka šis svētceļojums ir, manuprāt, lai daudzi cilvēki pieņemtu Dieva žēlsirdības apustuļu dzīves veidu un to turpinātu dzīvē. Sākums tomēr tas nav kāds viens notikums, bet tie ir visi šie mēģinājumi pareizi lūgties un darīt žēlsirdības darbus.

Un es to zinu ne tikai manu sarunu ar cilvēkiem rezultātā. Tūlīt būs atbilde. Vai jūs zināt, kuru ziņu lasītāji lasa visbiežāk manā pirmajā blogā? Skatieties:


Bet vairāk informāciju, kā pareizi godināt Dieva žēlsirdību, var atrast citā mājas lapā, kura veltīta Dieva žēlsirdībai:


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru