svētdiena, 2017. gada 8. oktobris

Mācīties žēlsirdību caur Jēzus dzīvi.

Mācīties žēlsirdību caur Jēzus dzīvi.

Šodienas svētdienā, 8. oktobrī, mājās lapā:


parādījās teksts no sv. Māsas Faustīnes Kovaļskas "Dienasgrāmatas", nr.438, veltīts žēlsirdības noslēpuma sludināšanai. Es šeit ievietošu dažus fragmentiņus. Jēzus runā Māsai Faustīnei:

"Jūsu dzīves regula būs Mans Gars". Tālāk Jēzus runā, lai mūsu dzīve būtu pēc Jēzus parauga "no sīlītes līdz pat nāvei uz krusta". Jēzus aicina tālāk, lai Faustīne iedziļinātos "Manos noslēpumos", lai iepazītos "ar Manas žēlsirdības - pret radību - dzīlēm, un neizdibināmu Manu labestību". Un šā fragmenta beigās Jēzus rāda Faustīnei viņas uzdevumu: "šo [Manu labestību] tu ļaus pazīt pasaulei".

Es šodien rakstīju arī mazo tekstu par patiesību, ka cilvēkam vajag to meklēt un ka patiesība ir atrodama un pieejama, kad cilvēks dzīvo pēc gara (šeit). Un lūk Jēzus, Kas ir Patiesība, aicina māsu Faustīni, kā arī ikkatru no mums, lai meklētu patiesību savā dzīvē. Un Jēzus dod tam konkrētu ceļu - pārdzīvot savā dzīvē Evaņģēliju, padot savu dzīvi Jēzus dzīvei "no sīlītes līdz nāvei uz krusta". Tas ir ceļš, lai pazītu Dieva Dēlu, Kas kļuva cilvēks, un atklāja mums, ka Viņš ir gan Patiesība, gan Žēlsirdība, gan Labestība - un ka mums ir uzdevums: sludināt citiem par to. Par šo noslēpumu, kuru Dievs pats mums atklāja.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru