ceturtdiena, 2018. gada 1. februāris

Sešas mazas paciņas.

Sešas mazas paciņas.

 Jēzu, es uzticos Tev!

Šodien es saņēmu informāciju no tipogrāfijas, ka bukleti ir gatavi un gaida. Kā es domāju, tā arī bija: sešas paciņas. Kopā tām ir laikam vairāk nekā trīsdesmit kilogramu. Tādā veidā žēlsirdības stūris manā cellē pieauga un sasniedza laikam simts kilogramu. Tas nav viss, jo kaut kur Rīgā, Pārdaugavā, ir bukleti sagatavošanā, kuru ir divas paciņas. Un vēl liela paka, kura brauc no Krakovas, bet pirms apmēram divām stundām devās tālāk ceļā no kādas pilsētas Lietuvā uz Rīgu. Rīt gaidīsim.

Laikam visas paciņas un pakas ar svētbildītēm un bukletiem nekad kopā nesapulcināsies. Jo rīt man jābrauc uz Olaini un uz turieni es paņemšu dažas paciņas, lai pietiktu svētbildīšu un bukletu pirmajās draudzēs.

Es paņemšu arī šo rituālu (divos eksemplāros), Dienasgrāmatu poliski. Svētbilde tiks paņemta sestdien. Relikvijas jau ir uz vietas.

Un tad, pēc šīm viena gada sagatavošanām, mēs visi sāksim augt Dieva žēlsirdībā: tam pamatā ir divi elementi - paļāvība uz Dievu un žēlsirdības darbi tuvākajiem. Un Dieva žēlsirdības godināšana notiek piecos veidos - Svētbilde, Stunda, Kronītis, Svētki, Izplatīšana.

Vairāk informācijas šeit:


Svētceļojuma kārtība:

1 komentārs:

  1. Kad es rakstīju šo ziņu, tieši šajā laikā, paciņa ar sv. Māsas Faustīnes svētbildītēm atbrauca uz Rīgu. Bet rīt būs pie manis. Un svētdien sāksies Dieva žēlsirdības svētceļojums, kurā katram no visiem elementiem, arī šīm svētbildītēm, ir sava loma. Pateicība Dievam!

    AtbildētDzēst